Over

Milieuvriendelijk

R

Flexibel

Gecertificeerd

Over Sloopbedrijf Arnhem

Met bijna dertig jaar ervaring is Visser Sloopwerken en Asbestsanering, het sloopbedrijf in de omgeving Arnhem om mee in zee te gaan. Zowel voor particulieren, ondernemers en aannemers als gemeenten verwijderen wij asbest en verrichten diverse sloopwerkzaamheden.

Sinds 1996 zijn wij gecertificeerd asbestsaneerder, dit wil zeggen dat wij volgens de voorgeschreven asbestregels werken. Slopen doen wij volgens de zogeheten ladder van Lansink: daarmee wordt 95 procent van de materialen hergebruikt.

Wij voeren zowel kleine sloop- en asbestklussen uit, als grotere. Dat gebeurt altijd in overleg. Daarom komen onze medewerkers altijd ter plaatse kijken wat er moet gebeuren. Zodat u, maar ook wij, precies weet waar u aan toe bent!

5 redenen om te kiezen voor Visser Sloopwerken en Asbestsanering, sloopbedrijf Arnhem:

R

Wij zijn gecertificeerd asbestsaneerder.

R

Wij werken milieubewust, door recycling van bouwmaterialen.

R

Wij hebben bijna dertig jaar ervaring.

R

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar.

R

Wij gaan zorgvuldig te werk!

Visser Sloopwerken en Asbestsanering

“Wij zorgen ervoor dat het sloopwerk vakkundig en nauwkeurig gebeurt. Een muur gaat niet zomaar tegen de vlakte, zonder dat we weten welke functie hij heeft. En ramen, kozijnen en balken hergebruiken we, uit het oogpunt van duurzaamheid. Zorgvuldigheid staat dan ook bij ons voorop!”

– Joan Visser, mede-eigenaar Visser Sloopwerken en Asbestsanering

Jaar ervaring

%

van de materialen wordt herbruikt

Renovatiesloopwerk of andere sloopwerkzaamheden?

Visser Sloopwerken en Asbestsanering helpt u ermee. Neem nu vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons sloopbedrijf in de omgeving van Arnhem.